Stricker City käsipolkupyörä 7-vaihteinen

Stricker City käsipolkupyörä 7-vaihteinen

Pyörätuoliin liitettävä käsipolkupyörä

Stricker City on pyörätuoliin liitettävä 7-vaihteinen käsipolkupyörä, joka on helppo kiinnittää lähes jokaisen pyörätuolin eteen riippumatta runkoputken paksuudesta ja kulmista. Stricker käsipolkupyörät räätälöidään eri varustevaihtoehdoilla asiakkaan toiveiden mukaiseksi. 8- ja 11-vaihteiset mallit ovat saatavilla vain ketjuvetoisena versiona, 7-vaihteiseen voi valita hihna- tai ketjuvedon. Lisäksi on saatavilla Stricker City 7 Junior jossa on lyhyempi runko ja lyhyemmät poljinkammet.

Valittavana on myös erilaisia polkimia, eri vaihdetankovariaatioita ynnä muita lisävarusteita, kuten tetra-varustus, johon kuuluvat leukavaihtaja, peruutusvaihde, tetra-special polkimet ja kiinnitysruuvit, mountain drive- lisävaihde, joka keventää polkemista 2,5-kertaisesti sekä tukijalat.

Käsipolkupyörällä liikkuminen on täysin eri maailma kelaamiseen tottuneelle pyörätuolin käyttäjälle. Pyörivä kelausliike on monipuolinen ja se kuormittaa käsien ja hartiaseudun lihaksia monipuolisesti ja tasapainoisesti kelaamiseen verrattuna, joka on varsin yksitoikkoinen liike. Stricker käsipolkupyörän kiinnittäminen on helppoa. Pyörätuolin käyttäjä voi pyörätuolissa istuen kiinnittää käsipyörän pyörätuoliinsa.

Valmistaja: Stricker

TUOTETIEDOT

  • Valmistajan tuotekoodi: C7KA
  • Vaihteet: 7 -vaihteinen Shimano napavaihde
  • Ajopyörä: 20″ Marathon / lisävarusteena 24″
  • Tekniikka ketjuvetoinen: poljinkammet horisontaaliset ja vertikaaliset
  • Värivaihtoehdot: musta, hopeanharmaa, sininen, punainen
  • Lisävarusteena: tukijalat, matkamittari, valot, soittokello, lokasuoja

Tuotenumero: HA00002600