Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Kompressio- ja tukituotteet

Valikoimistamme löytyy sekä standardikokoiset että mittatilauksesta valmistetut lääkinnälliset tukisukat, -hihat, -käsineet sekä kompressioliivit. Standardikokoisena valikoimissa on myös tukisukat ja matkasukat.
Myymälöissämme ja verkkokaupassa on myös kattava valikoima erilaisia tukia ylä-ja alaraajoihin sekä vartalolle.

Myymälöissämme kartoitetaan asiakkaan tukituotteiden tarpeet ja valitaan jokaiselle oireiden perusteella sopivat tuotteet. Valikoimassa on useamman toimittajan tuotteita ja näin ollen pystymme löytämään jokaiselle yksilöllisiä tarpeita vastaavat tukituotteet.

Käynnin yhteydessä asiakkaalle valitaan, mitataan ja opetetaan tuotteen käyttö terveydenhuollon ammattilaisen asiantuntevalla opastuksella. Palvelu myymälössä on henkilökohtaista ja voit myös varata ajan haluamaasi ajankohtaan.