Tietoa meistä - herokuva

Tietoa meistä

Berner Medical on terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Berner Medical on osa Berner Oy:ta, vuonna 1883 perustettua suomalaista, kasvavaa ja kansainvälistyvää perheyritystä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Berner Medicalin historia ylettyy vuoteen 1946, jolloin Berner aloitti lääkkeiden maahantuonnin.

Berner Medical terveydenhuollon luotettava kumppani

Berner Medical on terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä. Vahvuuksiamme ovat kattava tuotevalikoima, toimitusvarmuus, tuotekoulutus ja monialainen asiantuntijuus.

Tavoitteemme on ymmärtää terveydenhuollon arkea ja kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Asiantuntijamme pyrkivät aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset, heidän tarpeitaan palvelevat ratkaisut, oli kyse sitten leikkaussalista tai hoitokodista. Panostamme vahvasti palveluun ja haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaista yhteistyötä tuotekehityksestä koulutukseen. Lisäksi moderni logistinen palveluketjumme takaa asiakkaillemme varmat toimitukset sovittuun aikaan.

Sinivalkoiset tuotteemme -herokuva

Sinivalkoisia tuotteita ammattilaisille

Olemme ylpeitä kotimaisesti kehitetyistä ja valmistetuista tuotteistamme, kuten LV, HETI, Provisor, Desinfektol, Desiol, A12t ja Dilutus 90, joilla on kaikilla Avainlippu. Tuotteiden kehittäminen tapahtuu Herttoniemessä sijaitsevassa tuotekehitysyksikössämme ja ne valmistetaan Heinävedellä omilla tuotantolaitoksillamme. Kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja hyödynnämme sekä tuotekehityksessä että tuotannossa kotimaisuutta.