Huoltosopimus -herokuva

Huoltosopimus

Kun jätätte laitteidenne hallinnan ja ylläpidon huollon ammattilaisille, voitte keskittyä potilaidenne hyvinvointiin. Tarjoamme huoltosopimukset, jotka kattavat laitteiden lakisääteiset määräaikaistarkastukset, tarkastusten oikea-aikaisesta suorittamisesta huolehtimisen, korjauspalvelut sekä laiterekisterin hallinnan.

Huolehdimme käytössänne olevien laitteiden, kuten sänkyjen, potilasnostimien ja apuvälineiden säännöllisistä tarkastuksista ja huolloista, jotta ne ovat vaatimusten mukaisia ja turvallisia käyttää. Ajoitamme tarkastukset, joten teidän ei tarvitse enää huolehtia niistä eikä tarkastukset pääse vanhenemaan.

Korjauspalvelut voit tilata helposti älypuhelimen avulla. Toimitamme laitteisiinne tunnistetarrat, joiden avulla korjauksen kohde tunnistetaan työtilaukselle. Puhelinsovelluksella pystyt helposti lisäämään valokuvia korjauspyyntöön.  Voit halutessasi myös lähettää sähköpostia tai soittaa asiakaspalveluumme. Huollamme ja korjaamme myös muiden kuin Bernerin toimittamia laitteita.                   

Kirjaamme kaikki tarkastamamme laitteet laiteseurantajärjestelmään. Merkitsemme laitteet tunnistetarroilla ja kirjaamme kaikki huolto- ja korjaustoimenpiteet. Järjestelmässä näkyy myös laitteiden viimeisin määräaikaistarkastusajankohta. Huoltosopimusasiakkaamme voivat myös itse lisätä laitteita laiteseurantaan, joita emme huolla. Lisäksi laiterekisterin tietoihin on mahdollista tallentaa erilaisia dokumentteja, kuten käyttöohjeita ja kalibrointitodistuksia.

Huoltosopimustyypit, joilla normaalisti palvelemme asiakasta:

  • Laitekannan kokonaishallinta:
    Perustamme kaikki terveydenhuollon laitteet laiteseurantaamme, teemme laitteille huoltosuunnitelman ja toteutamme huollot suunnitelman mukaan. Meillä on yksi kanava terveydenhuollon laitteiden huoltopyyntöjä varten johon asiakas voi olla yhteydessä.
  • Määräaikaishuoltosopimus:
    Aikataulutamme itsenäisesti huoltovaateiden mukaan määräaikaishuollot sovitulle laitekannalle, vastaamme asiakkaan huoltopyyntöihin vikatilanteissa.

Referenssit:

  • Julkiset sopimukset, toimitamme palvelua nykyisellään julkisiin sopimuksiin PIRHA, VARHA, OmaHäme, SiunSote, HUS, Helsinki
  • Toimitamme palvelua valtakunnallisesti myös monelle yksityiselle toimijalle, mutta olemme linjanneet, että emme käytä heitä referensseinä.