Huolto

Asiantunteva huoltotiimimme auttaa kaikissa huoltotarpeissa.
Ota yhteyttä sähköpostitse med.huolto@berner.fi tai puhelimitse 020 690 761 (ma-pe 8-16).

HUOLLON TILAAMINEN

Alla olevasta linkistä pääset tilaamaan huollon olipa kyseessä apuvälineet, hoitosängyt, kirurgiset instrumentit, ammattikeittiöiden laitteet tai OMRON-laitteet.

Medicalin huoltopalvelut - herokuva

Medicalin huoltopalvelut

Olemme erikoistuneet lääketieteellisten laitteistojen sekä apuvälineiden korjauksiin ja määräaikaishuoltoihin, mutta meiltä löytyy asiantuntemusta myös muihin laitteisiin.

Tutustu huoltopalveluihimme

Huoltosopimus -herokuva

HUOLTOSOPIMUS

Tarjoamme huoltosopimukset, jotka kattavat laitteiden lakisääteiset määräaikaistarkastukset, tarkastusten oikea-aikaisesta suorittamisesta huolehtimisen, korjauspalvelut sekä laiterekisterin hallinnan.

Tästä huoltosopimukseen

Laiteseurantajarjestelma_herokuva

LAITESEURANTAJÄRJESTELMÄ

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön laiteseurannan, jolla voidaan täyttää lain 719/2021 vaatimuksen laiteseurantajärjestelmästä. Laiteseurantamme on käytettävissä mobiilisti, sekä tietokoneella selaimesta.

Lue lisää seurannasta

vARAOSAMYYNTI

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia eri laitemalleihin ja valmistajille. Tarjoamme myös asiakastukea, joka on valmis auttamaan sinua valitsemaan oikeat varaosat ja vastaamaan kysymyksiisi.

Tutustu varaosamyyntiin

Painehaavajarjestelman puhdistuspalvelut herokuva

PAINEHAAVAJÄRJESTELMIEN PUHDISTUSPALVELUT

Tarjoamme lääkinnällisten laitteiden / painehaavapatjojen puhdistuspalvelua helpottamaan terveydenhuollon ammattilaisten päivittäistä toimintaa. Puhdistusprosessimme on suunniteltu vastaamaan terveydenhuoltoalan vaatimuksia ja noudatamme asianmukaisia hygieniastandardeja ja turvallisuuskäytäntöjä.

Tästä puhdistuspalveluumme

Kirurgisten instrumenttien huolto - herokuva

KIRURGISTEN INSTRUMENTTIEN HUOLTO

KLS Martinin huoltotiimi takaa, että laitteesi saavat ensiluokkaista hoitoa. Ammattitaitoiset teknikot, jotka ovat erikoistuneet kirurgisten instrumenttien ylläpitoon, löytävät juuri sopivan ratkaisun jokaiseen huollettavaan laitteeseen.

Tutustu kirurgisten instrumenttien huoltopalveluihin

AMMATTIKEITTIÖIDEN TUKI- JA HUOLTOPALVELU

Dayton Oy toimii yhteistyössä Berner Oy:n kanssa tarjoamalla asiakkaille keittiöhygieniaan liittyvää laitehuoltoa ja teknistä tukea. Daytonilla on Suomessa koko maan kattava huoltoverkosto. 

Tilaa laitteellesi huolto

RATKAISUT TERVEYDENHUOLLON LAITEVALMISTAJILLE

Huoltopalveluiden ulkoistaminen on osoittautunut monelle yritykselle tehokkaaksi ja taloudelliseksi ratkaisuksi. Kun valitset ulkoistamisen, voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja samalla nauttia lukuisista eduista.

Tutustu ratkaisumme etuihin

Huoltokumppanien yhteydenotto_herokuva

HUOLTOKUMPPANIEN YHTEYDENOTTO

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta terveydenhuollon tai liikkumisen apuvälineiden huoltoon ja korjauksiin liittyen?

Tästä yhteystietoihin