Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Aistihuoneet

Aistihuone on fyysisesti ja kognitiivisesti esteetön tila, jossa aistiärsykkeiden määrää on mahdollista muokata käyttäjän tarpeisiin nähden sopivaksi ja haluttua tarkoitusta palvelevaksi. Aistihuoneessa voidaan luoda ympäristö, joka on käyttäjälle miellyttävä ja joka luo optimaaliset puitteet kuntoutuksen ja terapian onnistumiselle, oppimiselle, rauhoittumiselle ja viihtymiselle kerrannaisvaikutuksineen. Aistihuone sopii kaikkialle ja kaiken ikäisille ja tasoisille käyttäjille!

Tutustu aistihuoneisiin

Tutustu aisti-tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla

Lue lisää aistitiloista Qineran blogista

Sinä kuvittelet ja me luomme! Pyydä veloitukseton projektiluonnos tarpeidesi, käytettävissä olevan tilan ja terapeuttisten tavoitteiden mukaisesta aistitilasta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme medlab.tilaukset@berner.fi!

Esittelemme aistihuoneita myös Herttoniemen sekä Pirkkalan toimipisteiden demoaistihuoneissa. Ota yhteyttä alueesi edustajaan ja sovi ilmainen tutustumiskäynti aistihuoneeseen.

Tuloksia ei löytynyt.

Kysy tuotteesta

Aleksi Pukki

Aleksi Pukki

Myyntiedustaja & Tuotepäällikkö | Terveysteknologiset apuvälineet, Uudenmaan, Kymenlaakson, Pohjois- ja Etelä-Karjalan, Pohjois- ja Etelä-Savon, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin HVA:t +358 44 775 1290 aleksi.pukki@berner.fi
Kalle Siltala

Kalle Siltala

Myyntiedustaja & Tuotepäällikkö | Terveysteknologiset apuvälineet, Ahvenanmaa, Varsinais-Suomen, Kanta- ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Etelä- ja Keski- Pohjanmaan ja Pohjanmaan HVA:t +358 40 2211 025 kalle.siltala@berner.fi

Yhteydenottopyyntö