Kolme kirurgian työskentelee leikkauksessa
Terveydenhuolto

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä.

De Soutter

Englantilainen päämiehemme De Soutter Medical Ltd. on Euroopan johtavia kirurgisten pora-sahajärjestelmien valmistajia. De Soutter Medical valmistaa korkealuokkaisia ja edistyneitä pora-sahajärjestelmiä nopeasti muuttuviin terveydenhuollon tarpeisiin. Valikoimaan kuuluvat sekä akku- että sähkökäyttöiset järjestelmät.

Laaja tuotevalikoima on keskittynyt pääosin ortopediaan ja traumatologiaan.
De Soutter Medicalin tuotevalikoimassa on pora-sahajärjestelmiä myös suu- ja leukakirurgiaan, kasvokirurgiaan, korva-, nenä- ja kurkkukirurgiaan, sydän- ja thoraxkirurgiaan, selkäkirurgiaan, neurokirurgiaan ja plastiikkakirurgiaan.
Lisäksi he valmistavat laajan valikoiman kipsinpoistosysteemejä ja kipsisahoja.

Kaikkiin De Soutter Medicalin instrumentteihin löytyy laaja valikoima steriilisti pakattuja tarvikkeita mukaan lukien Stericut® poran- ja sahanterät ja ainutlaatuinen ECO Pulse™ huuhtelusysteemi.

De Soutter Medicalin valkoimasta korkealuokkaiset ja edistyneet pora-sahajärjestelmät nopeasti muuttuviin terveydenhuollon tarpeisiin.