Painehaavapatjan vuokraaminen terveydenhuollon ammattilaisille

Tarjoamme laadukkaita painehaavapatjoja vuokralle, jotka auttavat ehkäisemään ja hoitamaan painehaavoja. Lisäksi valikoimissamme on laaja kattaus erilaisia sänkymalleja sekä hoivalaitos- että kotikäyttöön. 

Laatu

Tarjoamme vain huippuluokan painehaavapatjoja, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan potilaille parhaan mahdollisen mukavuuden ja tehokkuuden. 

Asiantuntijuus

Meillä on pitkä kokemus terveydenhuollon alalta ja tiedämme, mitä tarvitaan painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. 

Joustavuus

Tarjoamme erilaisia vuokrausvaihtoehtoja, jotta voimme vastata eri tarpeisiin ja budjetteihin.  

Toimitus ja asennus

Huolehdimme toimituksesta ja patjojen asennuksesta, jotta voitte keskittyä potilaidenne hoitoon.

Ota yhteyttä 

Kun tarvitset laadukkaita painehaavapatjoja vuokralle, olemme täällä auttaaksemme. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen patjan tukemaan käyttäjää parhaalla mahdollisella tavalla. 

Yhteystiedot: 

Sähköposti: med.huolto@berner.fi 

Puh. 020 690 761 (ma-pe 8 – 16) 

Patjan vuokrauslomake

Patjan palautuslomake

Kuvaus vuokrauksesta

Tilaaminen 

Asiakas ilmoittaa vuokralaitteen tarpeesta johonkin yllä mainituista yhteystiedoista! 

Ilmoituksesta tulee käydä ilmi, minkälaisen patjan haluaa vuokrata sekä haluttu ajankohta patjan toimitukselle. Ilmoituksen yhteydessä on hyvä mainita tilaajan yhteystiedot, patjan toimitusosoite, laskutusosoite (verkkolaskutuksen tiedot), tilausviite/tilausnumero (jos sellainen on tiedossa). 

Toimitus 

Patja toimitetaan toimitusosoitteeseen, joko yhteistyökuljettajamme välityksellä tai tarvittaessa kolmannen osapuolen kautta. Toimitamme patjat pääkaupunkiseudulla samana arkipäivänä, jos tilaus on meillä ennen kello 12. Muualle Suomeen patja toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi, jos tilaus on meillä ennen klo 12. 

Palautus 

Kun laitteelle ei ole käyttöä, sen käytön päättämisestä tulee tehdä ilmoitus. Vuokralaskutus loppuu heti, kun ilmoitus päättymisestä on meillä. Tämän jälkeen järjestämme patjalle kuljetuksen pois. Ilmoituksen vuokratarpeen päättymisestä voidaan tehdä samaan tapaan kuin tarpeesta. 

Vuokrattavat laitemallit 

Bernerillä on vuokrausmallistossaan vaihtuvapaineisia patjoja kahta eri mallistoa: CuroCell IQ ja CuroCell A4. Käytön suhteen molemmat ovat vaihtuvapaineisia, korkean riskin painehaavapatjajärjestelmiä. Ja molemmista patjoista on saatavilla leveydeltään neljää eri kokoa: 75 cm, 80 cm, 85 cm ja 90 cm. Lähtökohtaisesti 75 ja 80 cm patjat käytät 80-leveisiin sänkyihin, ja 85 ja 90 leveät 90-leveisiin sänkyihin. Curocell IQ ja Curocell A4 ovat kaksi erilaista patjaa, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja etuja. 

CuroCell-IQ-CX15-patja

Curocell IQ

Curocell IQ on kehittynyt, ilmalla täyttyvä painehaavapatjajärjestelmä, joka on suunniteltu painehaavojen ehkäisyyn ja hoitoon.  

Se käyttää Curocell-ilmakennoteknologiaa, joka jakaa painon tasaisesti koko patjan pinnalle ja vähentää painetta kehon eri alueilla. Pumppuyksikkö on pelkistetty ja patjaa on helppo käyttää. Patjan pinta on mikroilmastoitu, joka auttaa pitämään ihon kuivana ja ehkäisee kosteuden kerääntymistä.  

Curocell IQ -patja soveltuu henkilöille, jotka ovat alttiita painehaavoille tai joilla on jo olemassa olevia painehaavoja. Se tarjoaa hyvän tuen ja mukavuuden sekä vähentää kitkaa ja hankausta. 

Curocell A4

Curocell A4 on myös ilmalla täyttyvä painehaavapatjajärjestelmä, mutta se tarjoaa hieman enemmän ominaisuuksia kuin Curocell IQ:sta. Curocell A4 -patjassa on suuremmat ilmakennot, jotka tarjoavat erilaisen paineentasauksen ja mukavuuden IQ patjaan verrattuna.  

A4 patja soveltuu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat paineenhallintaa ja tukea ja hyötyvät esimerkiksi patjan säätöominaisuuksista (käyttötiloja), joita A4 patja tarjoaa. A4 mallissa olevat käyttötilat ovat mm. minimipaine (jatkuvasti matala paine), perinteinen vaihtuvapaineinen sekä pieniliikkeinen pulsoiva, jossa patjan paine muuttuu automaattisesti parantaen mukavuutta.  

Curocell A4 patjassa Curocell A4 -patja tarjoaa myös hyvän ilmankierron ja kosteuden hallinnan, mikä auttaa ehkäisemään painehaavojen muodostumista. Patjassa on myös irrotettava päällinen, mikä helpottaa puhdistusta ja hoitoa. Tämä patja on ollut usein kuntoutuksen ammattilaisten mieleen. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että Curocell IQ ja Curocell A4 ovat molemmat laadukkaita ilmalla täytettäviä patjoja, mutta niiden suunnittelu ja ominaisuudet eroavat jonkin verran toisistaan. Curocell IQ on keskittynyt erityisesti painehaavojen ehkäisyyn ja hoitoon, kun taas Curocell A4 tarjoaa paremman paineentasauksen ja tuen pitkäaikaisessa vuodelevossa oleville henkilöille. Valinta riippuu siis käyttäjän yksilöllisistä tarpeista ja terveydentilasta. Molemmat painehaavapatjajärjestelmät mahtuvat kantokassiin, joka tulee patjan mukana. Mukana tulevat aina myös käyttöohjeet.