Kuvassa sairaanhoitajia käytävällä
Desinfektio, hygienia ja puhtaus

Laaja tuotevalikoimamme palvelee monen alan ammattilaisia terveydenhuollosta, hoivasektoriin ja ammattisiivoukseen sekä tarjoaa kokonaisvaltaisia desinfektio-, hygienia- ja siivousratkaisuja.

Pesuaineet ja puhdistusaineet

Ammattimainen lopputulos saavutetaan, kun käytetään oikeita puhdistus- ja pesuaineita. Bernerin asiantuntijuus ammattipuhtauden tuotteiden kehittäjänä sekä valmistajana tukee puhtauden ammattilaisten työtä.

Heinävedellä vastuullisesti ja asiantuntemuksella valmistetut ammattikäyttöön kehitetyt puhdistus- ja pesuaineet muodostuvat omasta HETI-tuotesarjasta, joka on jo 40 vuoden ajan ollut ammattilaisten käytössä.
Puhdistusaineiden tuotevalikoimaa täydentää yli 30 vuotta puhtauden ammattilaisia Suomen markkinoilla palvellut Wetrok-sarja.

Asiakkaamme toimialat asettavat vaatimuksia korkeatasoiselle puhtaudelle ja hygienialle. Vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin kehittämällä aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan muuttuviin tarpeisiin.
Puhdistusaineiden tuotevalikoimamme muodostuu muun muassa yleispuhdistus-, peruspuhdistus-, saniteettitilojen puhdistusaineista ja lattioiden puhdistus- ja hoitotuotteista. Lisäksi valikoimassamme on laaja koneellisen astianpesun tuotesarja ja erikoistuotteita.

WETROK REOCID
Kuvassa Wetrok Reocid 1 litra

WETROK REOCID

Saniteettitilojen yleispuhdistusaine Lue lisää
Wetrok Mepol HM 5 litraa

Wetrok Mepol HM 5 litraa

Himmeäkiiltoinen lattiavaha kaikille vahattaville lattiapinnoille Lue lisää
WETROK EXAL2010

WETROK EXAL2010

Ylläpitopuhdistukseen koville pinnoille käsi- ja konemenetelmiin

Lue lisää
WETROK ECOVITRAL
Kuvassa Wetrok Ecovitral 500 ml

WETROK ECOVITRAL

Puhdistus- ja tahranpoistoaine koville pinnoille, erityisesti lasille ja teräspinnoille Lue lisää
WETROK ECOFLOOR
Kuvassa Wetrok Ecofloor 5 litraa

WETROK ECOFLOOR

Puhdistava hoitoaine (saippuapohjainen) Lue lisää

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö