Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Hälytysjärjestelmät

Bernerin Knop -valikoimasta löytyy hälytysratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Halusit sitten vastaanottaa asiakkaan itsensä tekemän palvelukutsun tai saada tiedon sängystä tai huoneesta poistumisesta, tarjoamme tähän toimivan ratkaisun.

Tuotteet ovat Tanskalaista laatutuotantoa ja erittäin toimintavarmoja ja kestäviä käytössä. Kaikki tuotteet ovat medikaalidirektiivin mukaisia MDR-laitteita.

Valikoimasta löytyy niin napin painamiseen, lattialle astumiseen, ääneen kuin tärinäänkin reagoivia hälyttimiä. Hälyttimet toimivat jo kahdella laitteella lähetin- vastaanotinparina, mutta laitteita voidaan liittää samaan järjestelmään lähes määrättömästi ja hälytys voidaan siirtää tarvittaessa lähettimestä myös jo olemassa olevaan hoitajakutsujärjestelmään.

Toisin kuin monista muista markkinoilla olevista hälytysratkaisuista, Knop -hälytyslaitteiden käytöstä ei peritä minkäänlaisia kuukausi- tai vuosimaksuja.

Tutustu linkkien takaa löytyvään esitteeseen ja tuotekuvastoon ja kysy lisää!

Kysy tuotteesta

Aleksi Pukki

Aleksi Pukki

Myyntiedustaja & Tuotepäällikkö | Terveysteknologiset apuvälineet, Uudenmaan, Kymenlaakson, Pohjois- ja Etelä-Karjalan, Pohjois- ja Etelä-Savon, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin HVA:t +358 44 775 1290 aleksi.pukki@berner.fi
Kalle Siltala

Kalle Siltala

Myyntiedustaja & Tuotepäällikkö | Terveysteknologiset apuvälineet, Ahvenanmaa, Varsinais-Suomen, Kanta- ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Etelä- ja Keski- Pohjanmaan ja Pohjanmaan HVA:t +358 40 2211 025 kalle.siltala@berner.fi