Kuvassa sairaanhoitajia käytävällä
Terveydenhuolto

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä.

Lääkejäteastiat

Seponett SP- ja LP-sarjan lääkejäteastiat on suunniteltu käytettäväksi sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa syntyy lääkejätettä.

Seponett SP- ja LP-sarjan astioiden käyttö helpottaa täyttämään terveydenhuollon toimipisteiden järjestelmällistä ja ennalta ehkäisevää toimintaa koskevat vaatimukset.

ISO 14001 standardin mukaisessa ympäristösertifikaatissa mainitaan muun muassa, että lääkejäte tulee kerätä, lajitella ja luokitella. Seponett-tuotteiden käyttäminen on siis aktiivinen lähestymistapa lääkkeiden käsittelyyn, lääkejätteeseen ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin.

Jokaisessa astiassa on yksilöllinen sarjanumero, viivakoodi ja turvasinetit. Seponett-astiat on kehitetty ja valmistettu Norjassa.

Seponett tablettijäteastia

Seponett tablettijäteastia

Yksittäisten hävitettävien lääketablettien ja kapselien turvalliseen keräämiseen Lue lisää

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö