Kuvassa sairaanhoitajia käytävällä

Desinfektio, hygienia ja puhtaus

Laaja tuotevalikoimamme palvelee monen alan ammattilaisia terveydenhuollosta, hoivasektoriin ja ammattisiivoukseen sekä tarjoaa kokonaisvaltaisia desinfektio-, hygienia- ja siivousratkaisuja.

Bernerillä on pitkä historia desinfektio-, hygienia- ja puhtaustuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta sekä kuluttajien että ammattilaisten käyttöön. Tunnetuimmat tuotemerkkimme LV ja HETI kehitetään tänä päivänä tuotekehityslaboratoriossamme Helsingissä ja valmistetaan omalla tehtaallamme Heinävedellä.

Oman kotimaisen tuotekehityksen ja valmistuksen ansiosta pystymme aktiivisesti kehittämään tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja muuttuvia tarpeita. Infektioiden torjunnan ja puhtauden asiantuntijamme auttavat mielellään ammattilaisia parhaiden ratkaisujen löytämisessä sekä opastavat tuotteiden käytöstä arjessa.

Tuotteidemme laadun ja turvallisuuden varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Työskentelemme pitkäjänteisesti raaka-aineidemme ja pakkauksiemme vastuullisuuden varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Myös kiertotalouden edistäminen on tärkeä tavoitteemme.

WETROK REOCID
Kuvassa Wetrok Reocid 1 litra

WETROK REOCID

Saniteettitilojen yleispuhdistusaine Lue lisää
Wetrok Mepol HM 5 litraa

Wetrok Mepol HM 5 litraa

Himmeäkiiltoinen lattiavaha kaikille vahattaville lattiapinnoille Lue lisää
WETROK ECOVITRAL
Kuvassa Wetrok Ecovitral 500 ml

WETROK ECOVITRAL

Puhdistus- ja tahranpoistoaine koville pinnoille, erityisesti lasille ja teräspinnoille Lue lisää
WETROK ECOFLOOR
Kuvassa Wetrok Ecofloor 5 litraa

WETROK ECOFLOOR

Puhdistava hoitoaine (saippuapohjainen) Lue lisää