Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Asennustelineet

Bernerin Rehadapt -valikoimasta löytyy kiinnitysratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Halusit sitten kiinnittää tablet-laitteen pyörätuoliin tai painikkeen sänkyyn, tarjoammme tähän toimivan ratkaisun.

Telineet ovat Saksalaista laatutuotantoa ja erittäin kestäviä käytössä. Valikoimasta löytyy niin vapaasti pöydällä tai lattialla seisovia telineitä, kuin kiinteästi asennettavia telineitä. Telineitä voidaan valita säätää joko työkaluilla tai käsiruuveilla -myös pikalukkojen käyttö esimerkiksi telineen irrotustarpeen ollessa säännöllinen voidaan huomioida erilaisilla ratkaisuilla.

Valmiiden ratkaisuiden lisäksi Rehadaptilta on useammin erilaisia telineitä tarvitseville organisaatioille saatavana erilaisia sovitussalkkuja, joista voit loihtia tarpeeseesi sopivan telineen -salkun täydennettävinä osina hankittavista komponenteista aina 15% alennus!

Pyörätuolikiinnitysratkaisuissa suosittelemme hyödyntämään VMS-suunnittelupalvelua, jolloin muutamalla kuvalla ja pyörätuolin tiedoilla saadaan toimitettua valmiiksi kasattu ja toimiva kokonaisuus ilman sovitustyötä. Välitämme kuvat ja tiedot Rehadaptille ja vastaavasti Teille suunnitelman kiinnitysratkaisusta tarjouksen kera. Tarvittavan hyväksyntäkierroksen jälkeen toimitamme Teille varsinaisen lopputuotteen.

Alta löydät muutaman esimerkin ratkaisuista. Tutustu linkkien takaa löytyviin VMS-lomakkeeseen, esitteeseen ja tuotekuvastoon ja kysy lisää!

Kysy tuotteesta

Aleksi Pukki

Aleksi Pukki

Myyntiedustaja & Tuotepäällikkö | Terveysteknologiset apuvälineet, Uudenmaan, Kymenlaakson, Pohjois- ja Etelä-Karjalan, Pohjois- ja Etelä-Savon, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin HVA:t +358 44 775 1290 aleksi.pukki@berner.fi
Kalle Siltala

Kalle Siltala

Myyntiedustaja & Tuotepäällikkö | Terveysteknologiset apuvälineet, Ahvenanmaa, Varsinais-Suomen, Kanta- ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Etelä- ja Keski- Pohjanmaan ja Pohjanmaan HVA:t +358 40 2211 025 kalle.siltala@berner.fi