Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Yökompressiotuotteet

Mobiderm Aktivoi imunestekiertoa yöaikaan

Mobiderm on vaahtomuovi kuutioista koostuva strukturoitu materiaali, jossa kuutiot on sijoitettu kahden hieman elastisen kankaan väliin. Ainutlaatuisen ja patentoidun materiaalista tekee se, että kaikki kuutiot sijoittuvat kankaiden välissä eri tavoin. Osa on ylöspäin, toiset alaspäin tai ne ovat kääntyneinä eri suuntiin. Tällä tavalla sijoiteltuna, jokainen yksittäinen kuutio antaa erilaista painetta kudokseen ja vaikuttaa imunesteen virtaukseen eri tavalla. Kuutioiden epäsäännöllinen sijoittelu luo tehokkaan mikrohieronnan, jossa korkeamman paineen alla olevien kuutioiden alla oleva imuneste työnnetään pois alueille, joilla on alhaisempi paine.

Lymfodeema pysyy hallinnassa samaan aikaan, kun fibroottista kudosta pehmitetään ja hoidetaan. Useat tutkimukset osoittavat, että Mobidermin käyttö öisin ennaltaehkäisee turvotuksen uudelleen syntymistä, joka on yleinen ongelma. Ja mikä parasta? Kaikki tapahtuu yöllä, kun käyttäjä nukkuu. Mobiderm on tarkoitettu käytettäväksi levossa tai öisin. Käyttäjä herää virkistyneenä yöunen jälkeen, ja voi helpommin pukea lääkinnälliset kompressiotuotteensa päiväksi.

Mobidermia on saatavana kahtena eri rakenteena, suurina kuutioina, jotka soveltuvat parhaiten suurille kudosalueille, ja pieninä kuutioina, jotka soveltuvat pienille kudosalueille, kuten kämmenselkiin ja jalkateriin.