Varaosamyynti-herokuva

Varaosamyynti

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia eri laitemalleihin ja valmistajille. Tarjoamme myös asiakastukea, joka on valmis auttamaan sinua valitsemaan oikeat varaosat ja vastaamaan kysymyksiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parhaita varaosia, ja asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite.

Voit olla yhteydessä tekniseen tukeemme puhelimitse tai sähköpostilla;

Puh: 020 690 761 (ma-pe 8-16)

Sähköposti: med.huolto@berner.fi

Helpottaaksesi ja nopeuttaaksesi varaosan selvittämistä ja toimittamista, olemme listanneet alle tietoja, jotka auttavat teknistä tukeamme selvittämään oikean varaosan mahdollisimman tehokkaasti;

Tuotekoodi: Jokainen varaosa on varustettu ainutlaatuisella tuotekoodilla, joka helpottaa etsintää ja varmistaa, että saat oikean varaosan tarvitsemaasi laitteeseen.

Kuva: Kuva tarvittavasta varaosasta helpottaa meitä löytämään oikeanlaisen varaosan ja voimme varmistua, että toimittamamme varaosa vastaa tilaajan tarpeita.

Laitemalli: Meillä on varaosia useisiin eri laitemalleihin. Tämän tiedon avulla voimme varmistua, että tarjoamamme osa soveltuu juuri kyseiseen laitemalliin.

Valmistaja: Tarjoamme varaosia monilta eri valmistajilta. Tämän tiedon avulla varmistumme, että tarjoamamme varaosa on laitteessa alkuperäistä varaosaa vastaava.

Tarjoamme myös asiakastukea, joka on valmis auttamaan sinua valitsemaan oikeat varaosat ja vastaamaan kysymyksiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parhaita varaosia, ja asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite.