Koulutuspalvelut

Tunnemme asiakkaidemme arjen. Väittämä on vahva ja haastaa meitä joka ikinen päivä. Olemme olleet mukana asiakkaidemme kehityksessä jo vuosikymmeniä kehittämällä tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, tuomalla uutuuksia ja innovaatioita maailmalta, kasvattamalla asiakkaidemme henkilöstön osaamista ja jopa rakentamalla yhdessä menestyksekästä liiketoimintaa. Arjen tunteminen vaatii, että hengitämme jatkuvasti samaa ilmaa asiakkaidemme kanssa, aistimme haasteet ja tunnistamme tulevaisuuden menestystekijät yhdessä.

Toimintamme kulmakiviä ovat asiantuntemus, tutkittu laatu ja kumppanuus. Uskomme, että avoimella ja luottamuksellisella yhteistyöllä rakennamme kaikkia hyödyttäviä kokonaisuuksia ja tuomme liiketoimintaan tarvittavaa nostetta. Kattavan palveluvalikoiman avulla voimme tarjota jokaiselle soveltuvan palveluratkaisun, oli kyse sitten oikean tuotteen valinnasta tai laajasta henkilöstön koulutuskokonaisuudesta.

Kokeile! Se kannattaa.

KOULUTUSPAKETIT

Omien asiantuntijoidemme tarjoamia koulutusaiheita ovat mm. kaasukromatografian peruskoulutukset, laboratorioiden näytteenkäsittely ja materiaalitestaus, infektioiden torjunta laitoksissa, siivous ja puhtaanapito, suurkeittiöhygienia sekä kirurgiset tuotteet, niiden käyttö ja huoltotoimenpiteet. Kaikki koulutukset räätälöidään tapauskohtaisesti sisällöltään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Monipuoliset koulutuspakettimme on jaettu
•   peruskoulutukseen
•   syventävään koulutukseen
•   asiantuntijakoulutukseen

Peruskoulutukset ovat asiakkaillemme pääasiassa maksuttomia. Syventävien koulutusten ja asiantuntijuuteen tähtäävien koulutusten hinnoittelussa sovelletaan koulutuspalvelumme hinnastoa. Koulutuspakettiin sisältyy aina koulutuksen ideointi ja suunnittelu asiakkaan kanssa sekä koulutuksen ja koulutusmateriaalin toteutus.

Erilaisia toteutustapoja ovat esim.
•   luento/webinaari
•   non-stop koulutus (esim. lounastunnin yhteydessä)
•   hands-on laite- ja konekoulutukset
•   pop-up koulutus (tuotenäyttely ja alustus)
•   osana organisaationne omaa koulutuskokonaisuutta

Koulutuksiamme pidetään sopimuksen mukaan asiakkaan omissa tai Bernerin tiloissa sekä ulkopuolisten palveluntarjoajien tiloissa. Järjestämme koulutuksia myös virtuaalisesti, joihin voi osallistua helposti omalta työpisteeltä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä medlab@berner.fi, niin suunnitellaan teille sopiva koulutuspaketti.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme.