Painehaavajärjestelmän vuokraaminen

Bernerillä on vuokrausmallistossaan vaihtuvapaineisia patjoja kahta eri mallistoa: CuroCell IQ ja CuroCell A4. Käytön suhteen molemmat ovat vaihtuvapaineisia, korkean riskin painehaavapatjajärjestelmiä. Ja molemmista patjoista on saatavilla leveydeltään neljää eri kokoa: 75 cm, 80 cm, 85 cm ja 90 cm. Lähtökohtaisesti 75 ja 80 cm patjat käytät 80-leveisiin sänkyihin, ja 85 ja 90 leveät 90-leveisiin sänkyihin. Curocell IQ ja Curocell A4 ovat kaksi erilaista patjaa, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja etuja.

CuroCell-IQ-CX15-patja

Curocell IQ

Curocell IQ on kehittynyt, ilmalla täyttyvä painehaavapatjajärjestelmä, joka on suunniteltu painehaavojen ehkäisyyn ja hoitoon. Se käyttää Curocell-ilmakammioteknologiaa, joka jakaa painon tasaisesti koko patjan pinnalle ja vähentää painetta kehon eri alueilla. Pumppuyksikkö on pelkistetty ja patjaa on helppo käyttää. Patjan pinta on mikroilmastoitu, mikä auttaa pitämään ihon kuivana ja ehkäisee kosteuden kerääntymistä. Curocell IQ -patja soveltuu henkilöille, jotka ovat alttiita painehaavoille tai joilla on jo olemassa olevia painehaavoja. Se tarjoaa hyvän tuen ja mukavuuden sekä vähentää kitkaa ja hankausta.

Curocell A4

Curocell A4 on myös ilmalla täyttyvä painehaavapatjajärjestelmä, mutta sen suunnittelu ja ominaisuudet eroavat hieman Curocell IQ:sta. Curocell A4 -patjassa on suuremmat ilmakammiot, jotka tarjoavat erilaisen paineentasauksen ja mukavuuden IQ patjaan verrattuna. A4 patja soveltuu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat paineenhallintaa ja tukea ja hyötyvät esimerkiksi patjan säätöominaisuuksista (käyttötiloja), joita A4 patja tarjoaa. A4 mallissa olevat käyttötilat ovat mm. minimipaine (jatkuvasti matala paine), perinteinen vaihtuvapaineinen sekä pieniliikkeinen pulsoiva, jossa patjan paine muuttuu automaattisesti parantaen mukavuutta. Curocell A4 patjassa Curocell A4 -patja tarjoaa myös hyvän ilmankierron ja kosteuden hallinnan, mikä auttaa ehkäisemään painehaavojen muodostumista. Patjassa on myös irrotettava päällinen, mikä helpottaa puhdistusta ja hoitoa. Tämä patja on ollut usein kuntoutuksen ammattilaisten mieleen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Curocell IQ ja Curocell A4 ovat molemmat laadukkaita ilmalla täytettäviä patjoja, mutta niiden suunnittelu ja ominaisuudet eroavat jonkin verran toisistaan. Curocell IQ on keskittynyt erityisesti painehaavojen ehkäisyyn ja hoitoon, kun taas Curocell A4 tarjoaa paremman paineentasauksen ja tuen pitkäaikaisessa vuodelevossa oleville henkilöille. Valinta riippuu siis käyttäjän yksilöllisistä tarpeista ja terveydentilasta. Molemmat painehaavapatjajärjestelmät mahtuvat kantokassiin, joka tulee patjan mukana. Mukana tulevat aina myös käyttöohjeet.

Miten vuokraan painehaavapatjajärjestelmän?

Kun haluat vuokrata patjan, toimi seuraavasti.

Ilmoituksesta tulee käydä ilmi, minkälaisen patjan haluaa vuokrata sekä haluttu ajankohta patjan toimitukselle. Ilmoituksen yhteydessä on hyvä mainita tilaajan yhteystiedot, patjan toimitusosoite, laskutusosoite (verkkolaskutuksen tiedot), tilausviite/tilausnumero (jos sellainen on tiedossa).

Patja toimitetaan toimitusosoitteeseen, joko meidän yhteistyökuljettajamme välityksellä tai tarvittaessa kolmannen osapuolen kautta; esimerkiksi postin kautta. Patjojen toimitukset olemme pyrkineet järjestämään joko samalle päivälle tai tilauksesta seuraavaksi arkipäiväksi. Kun laite on toimitettu, patja on valmis käyttöön.

Miten palautan painehaavapatjajärjestelmän?

Kun laitteelle ei ole käyttöä, sen käytön päättämisestä tulee tehdä ilmoitus.