Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva

Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Palveluvalikoimamme on laajentunut apuvälineteknologiaan- ja palveluihin Haltija Group -yritysoston myötä. Haltijan keskeinen tavoite on ollut auttaa ihmistä itsenäisessä elämisessä ja omien mahdollisuuksien saavuttamisessa; ja tämä tavoite säilyy myös osana Berneriä. Yhdessä parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa. Olemme tärkeä kumppani julkisille ja yksityisille sosiaali- ja terveyspalveluille, minkä lisäksi teemme paljon yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa.

Olemme jokaisen hyvinvoinnistaan kiinnostuneen ihmisen asiantunteva kumppani. Meillä on koko Suomen kattava asiantuntijaverkosto ja valtakunnallisesti palveleva huoltotiimi. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset apuvälineet sekä tarjoamme apuvälineiden hallintaan, vuokraukseen ja puhdistukseen palveluja apuvälineammattilaisten käyttöön. Toiminnan laatu ja luotettavuus, sekä korkeatasoinen asiakaspalvelu ovat meille kunnia-asioita.

Kannamme vastuuta siitä, että erilaisista syistä apuvälineitä tarvitsevien asiakkaidemme arki olisi niin toiminnallista ja aktiivista kuin asiakkaamme itse haluavat. Opastamme, valmennamme ja jaamme tietoa apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointiteknologian käytöstä sekä käyttäjille itselleen että terveydenhuollon ammattilaisille.

Lisäksi osallistumme aktiivisesti apuvälineteknologian kehittämiseen yhteistyökumppaniemme kanssa. Koko toimialan kehitystä edistävää yhteistyötä teemme kolmannen sektorin toimijoiden, vammaisjärjestöjen sekä potilasyhdistysten kanssa. Tuemme myös vammaisurheilua.

Tuotteet löytyvät vielä hetken aikaa haltija.fi-.sivustolta

Yhteystiedot

Tuloksia ei löytynyt.