Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä 50 kpl/ltk

Kuvassa Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä puettuna
Kuvassa Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä puettuna

Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä 50 kpl/ltk

Maski muotoiltavalla nenäosalla ja joustavilla korvalenkeillä

Erittäin hyvin istuva ja hengittävä kolmikerroksinen tyypin IIR Bea Pro suu-nenäsuojus on valmistettu PP- kuitukankaasta. Maskissa on muotoiltava nenäosa ja se kiinnitetään korvien taakse menevillä joustavilla kiinnityslenkeillä.

Korkean suodatuskapasiteetin omaava type IIR suu-nenäsuojus täyttää standardin SFS EN 14683:2019 vaatimuksen suodatustehosta ja suojaa käyttäjäänsä roiskeilta. Hypo-allergeeninen suu-nenäsuojus on lasikuiduton ja lateksiton.

Bea Pro kirurgista maskia voidaan käyttää monilla aloilla kuten lääketieteessä, kauneuden aloilla sekä teollisuudessa.

Pakkauksessa 50 kpl valkoisia kasvomaskeja.

Kuinka käytät kirurgista maskia oikein?

Pese tai desinfioi kädet ennen kuin asetat puhtaan kirurgisen maskin kasvoille. Aseta maski kasvoille korvien taakse asetettavilla kiinnityslenkeillä niin että nenä ja suu peittyvät. Älä koske maskin pintaan ennen kuin se on puettu päälle. Muotoile kirurginen maski nenän juureen tiiviisti siten, että nenä peittyy sen alle ja vedä maskin alareuna leuan alle. Älä koskettele maskia käytön aikana. Pese kädet ennen kuin poistat maskin tarttumalla kiinnityslenkkeihin. Älä koske maskin pintaan. Pese tai desinfioi kädet maskin riisumisen jälkeen ja hävitä käytetty maski.

Tuotenumero: 15842232