Haavanhoito-landing-page

Haavanhoito

Ennaltaehkäisevää, regeneratiivista ja resursseja säästävää haavanhoitoa - kattavan ja innovatiivisen tuotevalikoiman avulla. Parempaa elämänlaatua unohtamatta.

Krooniset haavat voivat olla pahimmillaan hyvin hitaasti paranevia ja haastavia hoitaa. Viivästynyt paraneminen, mahdolliset haavan aiheuttamat rajoitteet, kipu ja epämiellyttävä haju voivat heikentää potilaan elämänlaatua merkittävästi. Kroonisten haavojen hoitoon kuluu myös merkittävästi terveydenhuollon resursseja ja varoja. Pelkästään HUSin alueella on yli puoli miljoonaa haavanhoitokertaa vuodessa ja haavojen aiheuttamien suorien kulujen arvioidaan olevan noin 2-5 prosenttia terveydenhuollon kokonaiskuluista.

Berner Medical tarjoaa ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Valikoimaan kuuluvat haavanhoidon tuotteet ovat keskittyneet etenkin kroonisten haavojen ennaltaehkäisyyn sekä innovatiivisiin ja tehokkaisiin hoitomenetelmiin. Painehaavapatjojen, tuki- ja kompressiotuotteiden sekä uusien innovatiivisten hoitomenetelmien valikoimasta löytyy tehokas ratkaisu erityyppisten haavojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

Haluatko lisätietoa haavanhoidon tuotteistamme? Ota yhteyttä!

Ennaltaehkäisevää, regeneratiivista ja resursseja säästävää haavanhoitoa. Parempaa elämänlaatua unohtamatta.

Ennaltaehkäisevää

Painehaavojen ehkäisyyn suunnitellut patjat, kuten automaattisesti toimivat ja uuden pulsoivan tilan sisältävät Care of Swedenin painehaavapatjat ja Carewaven asentohoitotyynyt yhdessä tuki- ja kompressiotuotteiden kanssa auttavat ehkäisemään kivuliaita ja hankalia haavoja.

Lue lisää painehaavapatjoista ja asentohoitotyynyistä

Regeneratiivista

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja mukana olevan teknologian ansiosta hyaluronihappoon perustuvat Hyalo4 Care -tuotteet auttavat hallitsemaan ihovaurion paranemisen jokaista vaihetta tehokkaasti. Tuotesarjan avulla voidaan lyhentää paranemisaikaa ja tukea kudoksen uusiutumista sekä paranemisen laatua.

Lue lisää Hyalo4 Care-tuotteista

Resursseja säästävää

Uusi hoitomenetelmä Debrichem on paikalliseen käyttöön tarkoitettu valmiste ei-kirurgisten infektoituneiden haavojen puhdistukseen ja hoitoon. Debrichem eliminoi biofilmin ja poistaa infektion haavalta kokonaan yhden 60 sekunnin kertakäsittelyn aikana. Käsittelyn jälkeen yli 90% haavoista alkaa parantua.

Lue lisää Debrichemistä

PAREMPAA ELÄMÄNLAATUA

Cinesteam® on uusi innovatiivinen peittosidos, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja, vapauttaa kanelin tuoksua ja imee ylimääräistä eritettä. Tuote on suunniteltu parantamaan potilaiden, omaisten ja hoitajien elämänlaatua vähentämällä epämiellyttävien hajujen vaikutusta.

Lue lisää Cinesteam-sidoksesta

Painehaavojen ehkäisy

Painehaavojen ehkäisyyn suunniteltuja patjoja käytetään estämään painehaavojen syntymistä tai edistämään niiden paranemista. Painehaavat voivat syntyä, kun iho joutuu jatkuvan paineen tai hankauksen kohteeksi, erityisesti pitkäaikaisessa vuoteessa olossa tai istuma-asennossa. Niitä syntyy erityisesti liikkumattomille potilaille, jolloin vaihtuvapaineinen patja tekee kehon liikkeet potilaan puolesta. Patja ei yksin sulje pois asentohoidon käyttöä. Carewaven asentotyynyjen täyte on polystyreenirouhetta, joka mukautuu asiakkaan mukaan ja on miellyttävän tuntuinen.

Tuki- ja kompressiotuotteet osana haavanhoitoa

Tuki- ja kompressiotuotteet ovat merkittävä osa ennaltaehkäisevää ja tehokasta haavanhoitoa. Ne voivat esimerkiksi pienentää turvotuksen tai hoitamattoman laskimovajaatoiminnan aiheuttamaa haavariskiä.

Olemme tuoneet valikoimaamme Suomessa vielä hieman vähemmän yleistyneitä yökompressiotuotteita Valikoimistamme löytyy myös uniikki ja patentoitu yökompressiotuote Mobiderm. Mobidermin toiminta perustuu lymfakiertoa stimuloivaan kuutioteknologiaan. Mobiderm tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia tuotteita valmistuotteista rullatavaraan. 

Uusia tuotteita haavojen hoitoon

Erityisesti krooniset haavat, kuten esimerkiksi painehaavat, säärihaavat ja diabeetikoiden jalkahaavat, ovat usein hitaasti paranevia ja vaikeasti hoidettavia. Uudet innovatiiviset haavanhoidon valmisteet tarjoavat tehokkaita vaihtoehtoja kroonisten haavojen puhdistukseen, optimaalisen kosteustasapainon säilyttämiseen, infektioiden ehkäisemiseen ja paranemisen edistämiseen. Hyalo4 Care sarjan tuotteista löytyy ratkaisuja myös akuuttien haavojen, kuten ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen sekä ihovaurioiden ja hiertymien, tehokkaaseen hoitoon.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.