WAVE SUIHKUALUSTA POHJETUELLA

Kevyt, monipuolinen ja helppokäyttöinen lasten suihkualusta

Rifton Wave suihkualusta pohjetuella - S

Rifton Wave suihkualusta pohjetuella - M

Rifton Wave suihkualusta pohjetuella - L

Rifton Wave on kevyt, monipuolinen ja helppokäyttöinen suihkualusta. Se helpottaa avustajan työtä ja lisää lapsen turvallisuuden tunnetta pesutilanteissa. Wave-suihkualustaa voidaan käyttää sekä istuma- että makuuasennossa. Waven selkäosa on helposti säädettävissä yhdellä kädellä pystyasennosta vaakatasoon, samoin pohjetuen asentoa voidaan näppärästi muuttaa. Pohjetuki antaa istujan vartalolle ja jaloille tukea ja istuinmukavuutta.

Rifton Wave-suihkualustan kangas on erittäin pehmeää verkkomaista kangasta. Joustava ja pehmeä kangas on miellyttävän tuntuista ihoa vasten. Kangas vähentää ihoon kohdistuvaa painetta ja ehkäisee hankausta. Päätuki, vartalovyö sekä jalkahihnat antavat tarvittaessa lisätukea vartalolle.

Wave-suihkualustaan voidaan liittää pyörällinen alarunko, joka lisää avustajan ergonomiaa ja helpottaa pesutilanteita. Suihkualustaan voidaan liittää myös amme alarunko, joka nostaa sen ylemäksi ammeen pohjalta. Amme alarungon kanssa suihkualustaa voidaan käyttää esimerkiksi myös rantatuolina. Rifton Wave suihkualustaa on saatavana kolmea eri kokoa. Kysy lisää myyjiltämme.

Valmistaja: Rifton

Tuotenumerot

  • Rifton Wave suihkualusta pohjetuella - S:HA00035570
  • Rifton Wave suihkualusta pohjetuella - M:HA00000928
  • Rifton Wave suihkualusta pohjetuella - L:HA00052320