Ajankohtaista

UUTUUS – Prebona Inodorus OdorCare hajunpoistospray

Prebonan pohjoismainen jälleenmyyjä Berner Medical lanseeraa Inodorus OdorCare hajunpoistosprayn Suomeen.

Tuoteuutuus Prebona Inodorus OdorCare hajunpoistospray vähentää tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja, jotka ovat merkittävä ongelma terveydenhuollossa ja vanhusten hoidossa. Tehokas hajunpoisto voi parantaa merkittävästi potilaiden elämänlaatua ja lisätä henkilöstön työhyvinvointia. Epämiellyttävien hajujen ehkäisy edistää elämänlaadun paranemista ja viihtyvyyttä sosiaalisissa tilanteissa etenkin potilaiden kohdalla, joilla on esimerkiksi avanne, inkontinenssi tai krooninen haava. Myös tutkimukset osoittavat, että puhdas ja raikas ilma voi nopeuttaa toipumista ja parantaa potilaiden kokemusta hoidosta.

Tuotteesta saatu palaute on ollut todella kannustavaa ja positiivista:

”Meillä kirjaimellisesti rakastuttiin tuotteeseen. Me olemme monia eri tuotteita käyttäneet yksikössä, sillä useammalla asiakkaallamme on tapana eritteillä tuhria pitkin huoneita/ yhteisiä tiloja/ WC-tiloja. Tämä oli koettu toimivimmaksi niistä, mitä kaikkia laitospuolen siivousaineisiin kuuluvia hajunpoistajia olemme kokeilleet desaavien siivousaineiden lisäksi. Henkilökunta toivoi tätä ehdottomasti jatkossakin meille käyttöön, kokemus oli todella positiivinen.” – asumispalveluyksikkö, pääkaupunkiseutu

Tuotelanseeraus on aloitettu Ruotsissa ja Norjassa vuonna 2023 ja tehokasta hajunpoistosprayta on tilattavissa myös Suomessa vuoden 2024 alusta alkaen. Ammattikäyttäjät voivat tilata tuotetta Berner Medicalin asiakaspalvelun kautta tai BernerProshop.fi verkkokaupasta.
Kuluttajat puolestaan voivat ostaa tuotetta BernerShop.fi verkkokaupasta.

Lisätietoja tuotteesta ja tuotekokeiluista antaa Tuotepäällikkö Charlotta Alén.