Kuvassa infektioiden torjunta -blogin herokuva
Asiantuntijalla on asiaa

Bernerin tuotteet infektioiden torjuntaan 

Berneriltä löytyy laaja valikoima ammattilaistuotteita infektioiden torjuntaan. Tutustu käsi-, pinta- ja suuhygieniatuotteisiimme sekä suojatuotteisiimme.

Berner on toiminut vuosikymmeniä infektioiden torjunnan ammattilaisten luotettavana kumppanina. Bernerin infektioiden torjunnan valikoima koostuu tutkitusti tehokkaista, kotimaisista siivous- ja desinfektioaineista ja käsihuuhteista. Lisäksi maahantuomme laadukkaita suojaustuotteita. Kehitämme jatkuvasti infektoiden torjunnan valikoimaamme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kuunnellen. 

Käsihygienian tärkeys mikrobien leviämisen ehkäisyssä

Berneriltä löydät oikeat tuotteet käsihygieniasta huolehtimiseen. Tehokkaat tuotteemme on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Tuotteemme ovat ihoystävällisiä ja ihoa hoitavia, mikä on toistuvassa käytössä tärkeätä. Käsihuuhteidemme ja desinfektioaineidemme tehot on myös testattu kansainvälisten EN-standardien mukaisesti. Suosittu LV Käsihuuhteemme on Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä. Ihoa hoitavalla LV Käsihuuhteella on lisäksi erinomainen mikrobisidinen teho ja korkeimman tason virusidinen teho.  

Tehokkuuden ja ihoystävällisyyden lisäksi huomioimme ympäristöystävällisyyden raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien valinnassa. Joutsenmerkitty Bea Pro Swan -pesuneste on suosituimpia pesunesteitämme toistuvaan käsienpesuun.  

Hyvään käsihygieniaan kuuluu myös ihon ennaltaehkäisevä hoitaminen ja kosteuttaminen ihovoiteilla. Terve ja ehjä iho on helppo pitää puhtaana, ja se suojaa elimistöä taudinaiheuttajilta. Ammattilaisille suunniteltu LV Käsi- ja vartalovoide kosteuttaa kuivaa ihoa jättämättä ihoa tahmeaksi.  

Hygieniatuotteemme ovat pääosin hajusteettomia ja väriaineettomia. Mietoa tuoksua kaipaaville Berneriltä löytyy hygieniatuotesarja Provisor. 

Hyvä suuhygienia suuperäisten infektioiden torjunnassa 

TePe-suunhoitotuotteet blogikuva

Henkilöhygienian puolella tuotevalikoimamme on tänä keväänä laajentunut uudella tuoteryhmällä, suuhygienian tuotteilla.

Hyvä suuhygienia on erittäin tärkeä suuperäisten infektioiden torjunta- ja hoitomuoto. Berner jälleenmyy laadukkaita, hammashoidon asiantuntijoiden kanssa kehitettyjä ja vastuullisesti valmistettuja TePe-hammashoidon tuotteita. 

 

Pintahygieniasta huolehtiminen mikrobien leviämisen ehkäisyssä 

Infektioiden torjunnassa puhtaat pinnat ovat olennaisessa osassa. Terveydenhuollossa on paljon erilaisia pintoja ja pintamateriaaleja, joiden säännöllinen puhdistaminen ja desinfiointi on tärkeää infektioiden leviämisen ehkäisemiseksi. Bernerin tuotteet on kehitetty usein puhdistettaville pinnoille.  Valikoimastamme löytyy sopivat tuotteet useisiin erilaisiin tarpeisiin. Olemme panostaneet tuotekehityksessä erityisesti pesuaineisiin, jotka puhdistavat tehokkaasti, mutta eivät vahingoita pintamateriaaleja. 

Ammattilaisille kehittämämme siivousaineet ovat tehokkaita ja helppoja käyttää. Terveydenhuollon tarpeisiin on tarjolla hajusteettomat, allergia- iho- ja astmaliton hyväksymät siivousaineet, joiden ansiosta laitoshuollon henkilökunta ja terveydenhuollon asiakkaat eivät altistu ylimääräiselle kemikaalikuormalle. Panostamme tuotteiden käyttökoulutuksiin: tarjoamme videoita ja lähikoulutuksia, joilla varmistetaan, että asiakkaamme tietävät sopivat tuotteet ja siivousmenetelmät eri tarkoituksiin. Pintojen puhtaus on edellytys desinfiointiaineen tehokkaalle vaikutukselle, sillä lika heikentää desinfiointiaineen tehoa. 

A12t pintahygienia blogikuva

Bernerin valikoimasta löytyy erilaisia terveydenhuollon tarvikkeiden ja pintojen desinfiointiin tarkoitettuja CE-merkittyjä tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi kaikille etanolia kestäville pinnoille tarkoitettu tehokas, etanolipohjainen Desinfektol P -liuos ja kätevät Bea Pro Prowipes -puhdistus- ja desinfektioliinat

Myös ihon desinfektio ennen lääketieteellisiä toimenpiteitä, esimerkiksi ennen injektiota tai leikkausta, on oleellinen osa infektioiden torjuntaa. Tähän käyttötarkoitukseen soveltuu Bernerin A12t Dilutus 80% -pinta- ja ihodesinfektioaine, jota löytyy sekä käyttövalmiina liuoksena että yksittäispakattuina pyyhkeinä. 

Suojatuotteet apuna mikrobien leviämisen ehkäisyssä 

 Kätevät, kustannustehokkaat, kertakäyttöiset suojaustuotteet ovat uusin lisäys Bernerin infektioiden torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden valikoimaan. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy suojaustuotteita terveydenhoitohenkilöstön, potilaiden, laitoshuoltajien ja vierailijoiden suojaustarpeisiin. 

Kirurgiset Bea Pro -suu-nenäsuojukset, Baltic Masks FFP2 -hengityssuojaimet ja monikäyttöiset Orapac-kasvovisiirit soveltuvat käyttöön erityisesti influenssakausien ja virusepidemioiden aikana. Kirurgiset suu-nenäsuojukset suojaavat asiakasta hoitohenkilöstön uloshengitysilman mahdollisilta taudinaiheuttajilta. Ilmateitse tarttuvia tauteja vastaan voi puolestaan suojautua käyttämällä pienpisaroita suodattavaa FFP2-hengityssuojainta. Myös kasvovisiiri suojaa pisaratartunnoilta. Pisaratartuntojen lisäksi erilaiset kasvosuojaimet estävät käyttäjäänsä koskettelemasta kasvojaan, mikä saattaa osaltaan vähentää kosketustartuntoja.  

Kuvassa sininen Bea Pro suojaesiliina 160x81cm

Erityisesti hoitotilanteissa infektiot leviävät myös käsien kautta tapahtuvana tartuntana. Hoitohenkilökunta voi ehkäistä tartuntojen leviämistä käyttämällä kertakäyttöisiä suojakäsineitä, jotka suojaavat käsiä kontaminaatioilta ja taudinaiheuttajilta. Laadukkaat käsineet suojaavat myös kemikaaleilta ja ärsytysoireilta.

Kasvojen ja käsien suojaamisen lisäksi hoitohenkilökunnan on hyvä käyttää myös kertakäyttöisiä, lialta ja nesteiltä suojaavia Bea Pro -tuotesarjan suojaesiliinoja tai -takkeja. Huolellisesti ja oikein puettuina ja riisuttuina suojaesiliinat ja -takit ehkäisevät myös pisara- ja kosketustartuntoja. 

Sekä potilaiden että vierailijoiden käyttöön soveltuvia infektioiden torjunnan Bea Pro -suojaustuotteita ovat esimerkiksi kertakäyttöiset kimonomalliset potilastakit, painonapilliset vierailijatakit, suojamyssyt ja kenkäsuojat. Roiskealttiissa, korkean kontaminaatioriskin ympäristössä vierailijat voivat pukeutua hoitohenkilöstön tavoin nesteenpitäviin suojatakkeihin tai hihallisiin suojaesiliinoihin. Lialta suojaavat ja nestettä pitävät Bea Pro -kenkä- ja hihasuojat sekä hihattomat ja hihalliset Bea Pro -suojaesiliinat sopivat myös laitoshuoltajien käyttöön. Laitoshuoltajien on tärkeätä lisäksi suojata kätensä laadukkailla, kemikaaleja kestävillä suojakäsineillä, erityisesti vahvoja aineita käsitellessään. 

Berner järjestää yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa suojainpukemiskoulutuksia, joissa kerrataan infektioiden torjunnan käytäntöjä ja suojaustuotteiden käyttöä. Lisätietoja tuotteista löydät verkkosivujen tuoteosioista. Lisäksi infektioiden torjunnan asiantuntijamme vastaavat mielellään tuotteisiimme liittyviin kysymyksiin.