Kuvassa LV Käsihuuhde 100 ml Kuvassa LV Käsihuuhde 500 ml pumpulla Kuvassa LV Käsihuuhde 1 litran dispenso Kuvassa LV Käsihuuhde 5 litraa
Kuvassa LV Käsihuuhde 100 ml
Kuvassa LV Käsihuuhde 500 ml pumpulla
Kuvassa LV Käsihuuhde 1 litran dispenso
Kuvassa LV Käsihuuhde 5 litraa

LV KÄSIHUUHDE

Kosteuttava käsihuuhde myös herkkäihoisille

LV Käsihuuhde on tehokas ja turvallinen käsihuuhde päivittäiseen käyttöön. Etanolipohjainen käsihuuhde on koostumukseltaan helposti levittyvää ja nopeasti kuivuvaa. LV Käsihuuhde sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia ja se sopii erittäin hyvin herkkäihoisille, allergisille ja atoopikoille. LV Käsihuuhde ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus.

Norovirustartunnan ehkäisy

Parhaiten voit ehkäistä noroviruksen tarttumista, kun peset kädet huolellisesti saippualla ja vedellä ennen ruoanvalmistusta, syömistä ja erityisesti WC-käynnin jälkeen. Puhdista ja desinfioi pinnat: puhdista ja desinfioi pinnat, kuten ovenkahvat, WC-pytyn kosketuspinnat ja muut yhteiset kosketuspinnat säännöllisesti erityisesti sairaana ollessasi tai jos joku perheenjäsenistäsi on sairas.

Koska jo parisenkymmentä noroviruspartikkelia pystyy aiheuttamaan kurjan taudin, niin noroepidemian aikana on tärkeää huolehtia ensin huolellisesta pesusta sekä pintojen että käsien osalta, ja lopuksi käsihygienia viimeistellään norovirukseen tehoavilla desinfiointiaineilla, kuten LV Käsihuuhteella. Käsihuuhteen teho norovirukseen voidaan todentaa eurooppalaisen standardin EN 14476 avulla. Tämä testitulos löytyy tuotteen etiketistä. Pintojen puhdistamiseen ja desinfiointiin käytettäviltä tuotteilta vaaditaan myös standardin EN 14476 todentamista, jolloin käyttöön valittu tuote tuhoaa noroviruksen kosketuspinnoilta. Tällaisia tuotteita ovat mm. Desiol, Desinfektol P ja HETI Jälkidesi.

Tutustu LV käsihuuhteeseen brändi-sivustolla

Tuotenumerot

  • LV Käsihuuhde 100 ml:26818
  • LV Käsihuuhde 500 ml pumpulla:26815
  • LV Käsihuuhde 1 litra dispenso:26820
  • LV Käsihuuhde 5 litraa:1000000368