MEMO Timer esittää ajan helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa. Ajan ja aikataulujen ymmärtäminen voi olla hankalaa monille esimerkiksi sen että kuinka kauan puoli tuntia kestää. 

MEMO Timer auttaa ymmärtämään aikaa ja helpottaa aktiviteettiin kuluvan ajan hahmottamista. MEMO Timer 20 min. näyttää ajan 5 – 10 – 15 – 20 minuutin välein. 

MEMO Timer näyttää ajan kirkkaina pisteinä jotka sammuvat ajan kuluessa. Kun aika on kulunut saat tiedon siitä äänen valon ja värinän avulla. Tapauksissa joissa et halua häiritä ympäristöä voit valita että hälytys tapahtuu vain värinällä. Koska MEMO Timer on vedenpitävä voit käyttää sitä ollessasi kylpyhuoneessa tai ulkona  säästä riippumatta. 

OTA PÄIVÄ HALTUUN 

Rutiinit voivat olla stressaavia jos ajan käsittäminen on hankalaa. MEMO Timerin avulla tiedät paljonko seuraavaan aktiviteettiin on aikaa. Esimerkiksi jos olet menossa kouluun tai töihin tunnin kuluttua asettamalla 60 minuutin ajastimen näet MEMO timerista kuinka paljon aikaa on kulunut ja paljonko on jäljellä. Tunne ajanhallinnasta minimoi tarpeettoman stressin. Voit käyttää MEMO Timeria myös tietääksesi kuinka kauan aktiviteetti kestää. Voit asettaa ajastimen muistuttamaan tulemaan pois suihkusta tai kylvystä kun aika on täysi. Voit rentoutua kun tiedät että muistutus on asetettu. Tämä antaa sinulle sekä itsenäisyyttä että turvallisuutta. 

HELPPOKÄYTTÖINEN JA MUKAAN OTETTAVA 

MEMO Timeria on helppo käyttää ja ymmärtää. Se antaa sinulle visuaalisen ja selkeän kuvan kuluneesta ajasta LED-valojen avulla jotka sammuvat ajan kuluessa. Sekä valon äänen että värinän avulla saat tiedon valitun ajan loppumisesta. MEMO Timer on pieni ja se on mukavasti kädessä pidettävä. Se mahtuu normaalikokoiseen taskuun. MEMO Timer on kestävä ja lujatekoinen joten voit viedä sen minne tahansa. Se on myös vedenpitävä joten voit ottaa sen mukaasi suihkussa ollessasi tai ulkona säästä riippumatta. 

MEMO Timerin muut versiot:

  • MEMO Timer 8 näyttää ajan 2 4 6 8 minuutin välein.
  • MEMO Timer 60 näyttää ajan 15 30 45 60  minuutin välein.
  • MEMO Timer 80 näyttää ajan 20 40 60 80 minuutin välein.

TUOTETIEDOT

  • Valmistajan tuotekoodi: 500155
  • Mitat (PxLxK): 107 x 46 x 25 mm
  • Paino: 0,12 kg
  • Akku: 2 x AA-paristoa, 1,5 V
  • Äänenvoimakkuus: max 80 dB
  • Suojaluokitus: IP67
Tuotenumero: HA00033377