Vital lämpölautanen 25.5 cm keltainen Vital lämpölautasen täyttäminen Vital lämpölautasen sulkeminen Vital lämpölautasen avaaminen Vital lämpölautasen läpileikkauskuva Kuvassa Vital lämpölautanen 25.5 cm punaisella reunalla Vital lämpölautanen 25.5 cm sinisellä reunalla Vital lämpölautanen 25.5 cm vihreällä reunalla
Vital lämpölautanen 25.5 cm keltainen
Vital lämpölautasen täyttäminen
Vital lämpölautasen sulkeminen
Vital lämpölautasen avaaminen
Vital lämpölautasen läpileikkauskuva
Kuvassa Vital lämpölautanen 25.5 cm punaisella reunalla
Vital lämpölautanen 25.5 cm sinisellä reunalla
Vital lämpölautanen 25.5 cm vihreällä reunalla

VITAL LÄMPÖLAUTANEN 25,5CM

Lämpölautanen antislip-renkaalla

Vital lämpölautanen sopii hitaasti syöville henkilöille. Kaksoispohjan ansiosta ruoka säilyy pidempään nautittavan lämpinänä tai kylmänä ruokalajista riippuen. Lämpö/viileys keskittyy lautasen sisäosaan, joten reunoihin tarttuminen on turvallista.

Pohja on liukumatonta materiaalia. Molemmin puolin lautasta on tarttumista helpottavat pehmeät korotukset. Korotusten sisällä on täyttöaukot, joista sisäosan voi täyttää kuumalla tai kymällä vedellä, joka auttaa ruoan säilymistä tasalämpöisenä.

Lautanen on valmistettu turvallisesta, kestävästä ja kevyestä melamiinista ja PP-muovista. Pesu ja puhdistus käsin tai tiskikoneessa.

Lautasta ei saa laittaa mikroaaltouuniin tai tavalliseen uuniin, eikä käyttää paistamisessa. Lämpölautanen on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä.

Yhteydenottopyyntö