Tarsus Ultraäänitutkimuspöytä, sähköinen

Tarsus Ultraäänitutkimuspöytä, sähköinen

Ultraäänitutkimuspöytä luonnonvalkoisella verhoilulla

Ultraäänipöydässä on sydämen kohdalla aukko, jonka kansi voidaan kääntää kätevästi selkänojan taakse. Lisävarusteena saa sivulle asennettavan tuen, jonka avulla potilaalle taataan hyvä ja ergonomisesti oikea asento. Lisävarusteena pehmuste, jossa aukko kasvoille. 

Selkänojan säätö tapahtuu kaasujousella, mutta sen saa myös sähköllä toimivan korkeussäädön kanssa. Pöytään kuuluu paperiteline ja repäisyreunus. Siihen saa myöt kiskot laitteiden kiinnittämistä varten. Trendelenburg-säätö on molemmissa malleissa. Säätö toimii kaasujousella, mutta on saatavilla myös sähköinen malli.

Pehmusteet ovat keinonahkaa, beige ja vaaleansininen ovat vakiovärit. Värivalikoima on laaja. Tässä pöydässä on luonnonvalkoinen verhoilu.

Renkaiden halkaisija on 125 mm. Yksi rengas on suuntalukittavissa ja kaksi jarrullista. Keskuslukitus lisävarusteena. Mekanismien muovikotelointi tekee puhdistamisen helpoksi. Kotelossa on säilytyslaatikko.

Sähköinen tutkimuspöytä käyttää verkkovirtaa 220-240V. Ohjaimen jännite on 24V. Käsiohjain on vakiovaruste ja jalkaohjaimen saa tilauksesta. Laitteiston saa myös akkuvarmennuksella.

TUOTETIEDOT

  • Valmistajan tuotekoodi: 011-8251-B-594
  • Väri: luonnonvalkoinen

Tuotenumero: HA00018433