HandiCalendar -kalenterin avulla tiedät mitä tehdä seuraavaksi ja varmistat että tekeminen tulee aloitettua. Erilaisten askareiden tekeminen itsenäisesti johtaa usein korkeampaan itseluottamuksen tunteeseen.

Kalenteri antaa sinulle yleiskuvan päivästä, viikosta ja kuukaudesta. Saat selkeät hälytykset, kun tapahtuma alkaa ja päättyy. Voit käyttää kuvia ja kuulla tekstit puhesynteesin avulla luettuna. Voit linkittää tapahtumaan tarkistuslistan tai puhelinnumeron. Tällä tavalla saat kaikki tarvitsemasi tiedot heti, kun tapahtuma alkaa.

Jos sinulla on Apple Watch, voit nähdä tapahtumasi myös silloin, kun sinulla ei ole matkapuhelinta käytettävissä, esimerkiksi urheilun aikana, käydessäsi oppitunnilla tai kokouksessa. Tällä tavalla sinulla on aina yleiskatsaus päivästäsi ja tulevista tapahtumista.

SELKEÄ YLEISNÄKYMÄ

Voit valita näytetäänkö tapahtumat luettelonäkymänä vai aikatauluna. Aikataulunäkymässä näet valopilkkuja ajan kohdalla koko päivän ajan ja ne antavat sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka suuri osa päivästä on kulunut ja kuinka paljon päivää on jäljellä.

MUISTIN TUKENA

Tarkistuslista toimii muistin tukena. Voit liittää tarkistuslistan tapahtumaan, esimerkiksi mitä tuoda kouluun tai harrastuksiin, ja voit olla varma, että et ole unohtanut mitään. Voit myös saada yhden tai useamman muistutuksen, kuten äänen tai värinän, ennen tapahtuman alkamista.

TAPAHTUMAT KÄTESI ULOTTUVILLA

HandiCalendar tarjoaa sovelluksen Apple Watchille. Apple Watchissa voit nähdä luettelon päivän tapahtumista, joissa on kuvia ja visuaalinen ajannäyttö. Apple Watch -sovelluksella voit aina saada yleiskuvan tapahtumistasi myös tilanteissa, joissa sinulla ei ole puhelinta lähellä.

HELPPO YMMÄRTÄÄ JA HALLITA

Tapahtumat voidaan näyttää kuvan ja tekstin avulla, jotta ymmärrät mitä tehdään. Voit helposti luoda ja hallita omia tapahtumamalleja toistuviin tapahtumiin, kuvan, ajan ja tarkistuslistan avulla, säästää aikaa ja luoda selkeän päivärakenteen itsellesi.

ETÄYHTEYS KALENTERIIN

MyAbilia-verkkopalvelun avulla sinä tai sukulaisesi voitte hallita kalenteria, valokuvia ja tarkistuslistoja mistä tahansa tietokoneesta ja myös nähdä, suoritettiinko toiminnot. Tämä luo turvallisuutta sekä sinulle että perheellesi. MyAbilia toimii myös varmuuskopiona kaikille tiedoillesi.

LISENSSI JA TILI

HandiCalendar-lisenssi on voimassa kolme vuotta ja lisenssi sisältää myös tilin myAbiliaan. Tukihenkilö ja tilin ylläpitäjä saavat selvän muistutuksen lisenssin jatkamisesta kolme kuukautta ennen sen voimassaolon päättymistä.

TOIMITUSSISÄLTÖ

HandiCalendar-kalenterin mukana tulee käyttöohje ja lisenssiavain. Sovellus ladataan App Storesta tai Google Playsta.

TUOTETIEDOT

  • Tuotekoodi: 706380

Tuotenumero: HA00032884