Ajankohtaista

Haltija Group Oy sulautunut osaksi Berner Oy:tä 1.11.2022 

Tiistaina 1.11.2022 työ Haltija Group Oy:n tuomiseksi osaksi Berner Oy:tä on saatu päätökseen ja apuvälineteknologian ja -palveluiden johtava toimija Haltija Group Oy:n toiminnot ovat virallisesti osa Berner Medical -liiketoimintayksikköä.  

Muutoksen seurauksena Haltija Group Oy lakkaa olemasta itsenäisenä yrityksenä ja Haltijan toiminnot ja palvelut tuodaan osaksi Berner Medicalia. Haltijan tarjooma täydentää Bernerin olemassa olevaa terveysteknologiatuotteiden tuote- ja palveluvalikoimaa yhtiön kasvustrategian mukaisesti ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistä monipuolisemmin. Yhteistyö Haltijan asiakkaiden kanssa jatkuu entisellään. 

Haltijan liikkeet jatkavat toimimistaan entisellään ja muuttavat ulkoasunsa marraskuun aikana Bernerin visuaalisen ilmeen mukaisiksi. Haltijan verkkokaupan tuotteet tulevat tilattavaksi Bernerin verkkokaupoista seuraavasti: 

  • Kuluttajatuotteet siirtyvät Bernerin verkkokauppaan osoitteeseen www.bernershop.fi 1.11.2022 alkaen. 
  • Jälleenmyyjät tulevat käyttämään Bernerin ammattilaisverkkokauppa BernerProshopia, jonka uudistettu versio avautuu tammikuussa 2023. Siihen asti siirtymäaikana tilaukset tulee tehdä sähköpostitse. 1.11. alkaen tilaussähköpostiosoite on tukisukka@berner.fi

Muutokset yhteystiedoissa 

Muutoksen seurauksena Haltijan yhteystiedot muuttuvat seuraavasti: 

Berner Oy 
Osoite: Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki 
Puhelinvaihde: + 358 20 791 00 
Sähköposti: medlab.tilaukset@berner.fi 

Muut sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@berner.fi 

Uusi Y-tunnus FI01070115 on voimassa 1.11.2022 alkaen.